Het bedrijf Glutton®

Het Belgische bedrijf Glutton® Cleaning Machines, 30 jaar geleden opgericht, is gevestigd in Andenne in de provincie Namen. Het staat nog altijd onder leiding van Christian Lange, CEO én ontwerper van de Glutton®. Al meer dan 20 jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt Glutton® de efficiëntste afvalzuigers voor steden ter wereld.

Innovatie is een van de kernwaarden van Glutton®. In 2017 zag de elektrische straatveegmachine Glutton® Zen® het levenslicht dankzij 10 ingenieurs die zich volledig toeleggen op de constante verbetering en ontwikkeling van nieuwe, revolutionaire reinigingstoestellen.

Van bij het begin van het avontuur drong Glutton® zich in België al heel snel op als de netheidsoplossing bij uitstek voor steden en bedrijven (stadscentra, historische centra, scholen, stations, luchthavens, fabrieken enz.). Klanten overal ter wereld hebben niets dan lof voor de kwaliteit en knowhow van het merk.

Vandaag kunt u de toestellen van Glutton® zien in meer dan 330 Belgische steden. Glutton® helpt uw stad of bedrijf graag proper houden met zijn hulpvaardige netwerk van commerciële medewerkers en erkende, ervaren technici, die in heel België actief zijn. We zijn ook constant op zoek naar nieuw talent voor de ontwikkeling van onze activiteiten in België en in het buitenland.

Pairi Daiza

Interesse om onze producten te testen?

We verplaatsen ons gratis naar uw stad voor een vrijblijvende demonstratie. Bijstand nodig? Onze tweetalige, mobiele technici zijn snel ter plekke met hun perfect uitgeruste bestelwagens.

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.